Målsætning


 

Den Lille Efterskole har som overordnet målsætning, at skabe en aktiv, tryg og stabil base, hvorfra den unge kan indhente det forsømte, og erhverve de faglige og sociale forudsætninger, der skal til for at skabe en stabil og succesrig fremtid.

Med udgangspunkt i en struktureret, forudsigelig og aktiv hverdag, hvor også kaos er planlagt – er skolegang et krav. Samvær og kammeratskaber også i højsædet.

Målet er at den unge skal lære at blive så dygtig, menneskeligt, skolefagligt og praktisk, at en uddannelse kan blive det næste skridt.

Målet er desuden at vi skabe et alsidigt program, hvor de unge møder kærlighed og krav og hvor grænser udforskes.

Vi ønsker at styrker den enkeltes sociale kompetencer, selvværd og selvrespekt, således at den unge bliver i stand til, at begive sig ud i den åbne fremtid og på sigt overtage roret i eget liv,  et voksenliv uden afhængighed af det sociale system. På denne måde er Den Lille Efterskole en ambitiøs specialefterskole.

Vi ønsker at styrker den enkeltes sociale kompetencer, selvværd og selvrespekt, således at den unge bliver i stand til, at begive sig ud i den åbne fremtid og på sigt overtage roret i eget liv,